till baleeen!

Nu har jag äntligen sytt klart min balklänning! Fick ta hem den idag :D fin blev den!

Nu har jag stått och provat olika frisyrer till balen, får se hur jag ska ha. Det bästa blev nog när jag lockade och hade en hårspänne:
Före:

Efter:

haha, sorry att jag ser helt störd ut xD


balklänning!

/Therése

Med brist på saker att göra-

fick jag ett ryck och började rita.
Reslutat efter mer än en timme:

Skuggningarna syns kanske inte så jättebra på bilden men ändå ;)
Det är inte ofta jag orkar sätta mig och rita/teckna men när jag har tid brukar jag oftast bli nöjd :)
När jag var liten ritade jag varje dag, tror jag har en hel mapp full med bara hästbilder. haha, fantasi kallas det!

Förresten, varför måste ALLA säsonsavslutningar sluta så spännande? Som Gossip girl idag, höll på att dö! Och nu måste man vänta på fortsättning till höst...jippie.

/Therése

RNB jappjapp!


Söndag

Idag gick jag upp vid 10? Morfar och Kerstin kom hit och fikade lite snabbt och sen var jag ute med David i solen :) Senare fick jag väldigt tråkigt och åkte med mamma o pappa för att  kolla på Davids fotbollsmatch. Såklart började det regna! Inte lite heller. Till slut haglade det. Vi stog under några granar hela matchen typ, haha. Annars har jag inte hunnit gjort så mkt idag. Duschat o suttit vid datan. Ikväll blir det god mat och sen tv!

Förresten, idag är det mors dag! Grattis mamma <3
Mamma fick ett halsband med två berlocker på, en är en ring som det står 'hope' på och den andra är ett rött hjärta :)

/Therése

Bebisen i braindead

HAHAHAHAHAH!

Joshua Radin - I'd rather be with you


fin låt ♥ Bild från Rix fm!

Örbyhus-dagen

The famous Örbyhus-dag är här, haha ;)
Fanny och Esther kom hit vid halv 11 och vi gick tsm till 'marknaden' nån halvtimme senare. Jag och Sophie hittade en morsdagpresent som vi köpte tillsammans, och jag hittade ett armband till balen :) Sen var vi inne på ica och köpte massa billigt godis!
Sen började det spöregna och vi orkade inte stå och kolla på småstjärnorna i regnet så vi gick hem, bytte till myskläder och kollade på en film och åt godis :) Efter det bastade jag och Esther!
När vi var klara hade det slutat regna och vi gick när till marknaden igen. Den här gången åkte jag och Esther en karusell, haha skitkul! Men lite ont i ryggraden fick man!
Sen åkte iaf Fanny och Esther hem och sis och jag gick hem till oss. Sen hamnade jag här ;)

Ikväll ska jag iväg och träffa tjejerna tror jag. Om det inte blir nåt ska jag och Esther hitta på nåt igen! :) <3


Örbyhusdagen förra året - då var det varmt och vi badade för första gången!

/Therése

DESIGN

Ny Design, nu passar den till temat! :)

Skolan

Hade 'oförberett' matteprov idag första timmen. Var ganska beredd på att det skulle komma nåt snart så var inte särskilt förvånad ;) Den första delen gick bra, förutom att jag inte vet hur en trubbig triangel ser ut? haha! Andra delen gick mkt sämre! Tror inte att jag fick full poäng på någon av dem...
jaja, på svenskan fick jag iaf MVG på bokrecensionen! Skönt! :) Nu har jag fått MVG på ALLT i svenskan förutom NP!
På ean började klassen bråka om klassresan igen. haha, vi kan aldrig komma överens. Till slut bestämdes det att vi ska till Åland den 15:e. Blir nog bra, om vi får ihop några föräldrar som kan följa med.
Efter lunch var det so-prov, kändes som att det gick bra! :) Nån konstig uppgift var det ju men det får man ju alltid räkna med.
På idrotten var vi tvungna att vara inne eftersom det regnade (gjorde inte mig någonting, hehe). Vi gjorde en uppvärmning som var lite kul och sen spelade vi badminton. Sista idrottslektionen inne! Sorgligt faktiskt.

MEN NU ÄR ALLA PROV I NIAN AVKLARADE, INGET MERA PLUGG PÅ FLERA MÅNADER! UNDERBART!!!

Imorgon blir det Örbyhusdagen och sedan kanske hem till någon på kvällen! Hoppas vädret blir bättre!
/Therése

The end is coming closer

Hey!
You may think that I'm crazy, but I don't care. That's who I am (;
I'm just gonna try to write this on english.

I woke up ten minutes early this morning...irritating! But then I had time left over to study, because we hade homework in chemistry 'til today.
When I got to school we had German. We were done with our 'Austria-project' so we watched a movie. Didn't understand a word!
Then we had home economics (I don't know if that's right?) for the last time in this school, anyway we cooked food. I made pizza with Esther!
The last two lessons we had Chemistry. Pretty boring. I'm glad it's over soon.
When I got home I had to study to the religion-test we have tomorrow. So many pages in the book to read. But I made it, hehe ;)
Tomorrow I will have my last test in this school! Feels wierd, but really good! :)

Haha, hope that you'll understand, I don't know if it's right (;
/Therése


Spexfotot!

För det första är ni väldigt dåliga på att kommentera!
Även om jag har sagt att bloggen mest är till för mig själv så är det ju några som läser. Det ser ju jag faktiskt i min statistik (; Om ni kollar kan ni ju kommentera, det är ju mkt roligare (;

Iaf, idag var det spexfoto i skolan! Det var askul :D Klassens tema var ju skräck och de flesta var med på det (; Vi blev verkligen sjukt snygga efter all färg och sminkning! Tror det blev lyckat :)
En bild här, resten finns på facebook! ;)


Efter skolan åkte vi till Upplandsmuseumet i Uppsala. Det var för att vi hade broderat på slöjden förr och nu hade de en utställning :) Det kom en tant från UNT och intervjuade oss och tog lite bilder, får se om det dyker upp i tidningen imorgon!
Efter det gick jag runt på stan med Esther, Frida och Ällah :) <3 Hittade några söta hårspännen som matchar min balklänning (Y)

Nu är jag helt slut, ska snart gå och sova.
/Therése

jobbig dag!

Idag har det bara varit jobbiga lektioner. Trött och ont i huvudet nu!
Jag gillar verkligen inte tisdagar. Måndagar är mkt bättre! Men nu är den här veckans jobbigaste dag snart över iaf ;) Det bra med tisdagar är ju Ugly Betty, Desperate Housewifes (<3) & Cougar town!

Imorrn ska vi ha spexfoto i skolan. Vårat tema i klassen ska vara 'skräck!' haha! :)
Från börjar va det tänkt att jag skulle vara ett 'offer' men ändrade mig idag. Nu är det meningen att jag ska ha helt gröna kläder och våfflat/lockigt och tuperat hår med massa löv i! Sen måste man ju se lite läskig ut oxå, hah.
Hittade iaf ett par gröna tights som jag inte använt på ett tag och har blivit lite trånga, så klippte lite i dem. Tänkte att det skulle passa! Får hoppas att hela jag syns bara, annars har jag gjort det i onödan xD


right now. Gjorde lite lockar med plattången imorse, men de försvann ganska snabbt. Lite kvar fortfarande!

haha, sitter och försöker komma på en bra min till imorrn men lyckas inte så bra..lovar att jag kommer lipa elr göra nån grimas ist för att se läskig ut!

/Therése


En måndag i en månad

Hm, idag sjöng vi sommarlåtar och tränade inför konserten/avslutningen?
På slöjden fick jag sy insidan av min balklänning för hand, tog jättelång tid! Snaaaart klar.
På engelskan fick vi tillbaka prov, både NP och 'vanligt'. På NP fick jag MVG på muntliga, VG på hör-ochläsförståelse och VG+ på uppsatsen, nöjd! :) På det vanliga fick jag VG, som var sämre än sist, menmen!
Efter skolan satt jag ute och läste ett tag. haha, läsa är inte riktigt min grej men ibland är det skönt, när boken är bra. Just den här är jättespännande (;
Nu blir det snart Top model! Tänkte lägga upp en bild men vågar inte söka på google, då skulle jag säkert se vem det är som vinner ;o

/Therése

My hair

Nu är det såhär att jag får lite smått panik.
Jag färgade ju mitt hår brunt förra månaden och det skulle gå ut efter 24 tvättar.
Nu har jag duschat säkert 35 gånger (?) och det är fortfarande mycket färg kvar. Det ser ju bara konstigt ut, nu har jag ljusbrunt med lite ljusare fläckar på vissa ställen, plus att jag börjar få utväxt...Snyggt? Nej!
Jag gillar att ha både blont och brunt, men det ska inte vara något mittemellan!
Vill ha tillbaka mitt blonda hår nu så att det kan bli ännu ljusare i sommar! Sommarblekt blont hår är typ det finaste som finns.
Men...vet att färgen kanske inte försvinner helt men lite mer blont måste det väl bli? Annars får jag väl färga, men det sliter så mkt på håret!
Får vänta ett tag och se hur det blir.

Innan färgning (fjortisbild, haha) :


efter:


Helgen

Hej bloggen! ;)
Stockholm och Rix fm-festivalen med bästavän blev bäst! Sjukt kul :D
Bilder finns längst ner i inlägget!



Igår åkte familjen till min faster och mina kusiner i Åkersberga eftersom min kusin precis har fyllt 20år. Grattisgrattis! :) <3
Vi åt mat och tårta och pratade, mysigt!



Idag tror jag att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt. Tyvärr så är vädret mkt sämre än igår, regn och ingen sol, så jag kan inte sola ;/ Blir väl en innedag framför datan och tv:n då ;)



Här kommer några collage från i fredags:


Sådär, det var allt!

/Therése

Rix fm-festival!

Fredag idag! Härligt! :D
Hände väl inte så mycket i skolan. Bokrecension på svenskan och på ean prat om spexfotot och klassresan. Får se hur det blir med det!
Nu är det jättevarmt ute och jag såg nyss att jag har fått lite färg! :) Hoppas vädret håller i sig!
Om en timme tar jag och Esther tåget mot Upplands väsby och sen vidare till Stockholm, för idag är det rix fm-festival! :) Erik Hassle & Amy McDonald bl a ska komma dit! Woho! :D
Dyker väl ute några bilder eller ett bildcollage senare!

Jason Mraz 2008 (bilden är från google, men jag var där då och har egna bilder! Inte på den här datan)


Ja, det var det jag tänkte säga. Nu ska jag byta om och fixa  lite. Ha så kul ikväll alla ;)
/Therése

SOL, 25+

Min dag har varit såhär hitills:
Skola - tyska, dubbeltimme musik, lunch, NP i kemi (labb) och orienteringsprov.
G-banan var mkt lättare än VG och vi gick runt banan på 32 minuter, haha vid den tiden hade vi precis hittat den andra på VG ;)
Det var ändå vääldigt jobbigt att gå/springa för nu är det ju så jävla varmt!! Okej, jag brukar inte klaga på solen så mkt för älskar när det är varmt, men när man skulle springa runt i skogen (på tid dessutom) så tycker jag att det räcker med att ha myggsvärmar som följer en överallt. Men vi stod ut ;)
Har nyss tagit en härlig dusch och nu väntar jag på mat :) Känns skönt att ha lite prov gjorda nu!


Nalle puh


Kategorier

Eftersom jag bara en kategori - allmänt - så gjorde jag två nya, musik och foto. När jag letade efter inlägg med foto och såg att jag inte hade så många bilder så tänkte jag att det var dags för det nu ;)
Har tyvärr inte så många naturbilder på den här datan, men har några skapligt nya! :)
Här kommer några:



/Therése

en gång för alla - vikt

Folk brukar säga till mig att jag är för smal. Jag får kommentarer som 'ät mera', 'du har typ anorexia' och massa sånt. SÅ smal är jag väl inte? Och om jag trivs med det då? Får man inte se ut som man vill utan att alla ska kommentera och lägga sig i? Blir väldigt irriterad!
Jag tycker inte att jag är för smal, jag är normal? Tycker tillochmed att jag skulle kunna förbättra mig på vissa ställen, genom att träna dårå. Sen kan jag inte gå upp så mycket i vikt, hur mycket jag än äter.
Jag är jätterädd för att ställa mig på en våg och se att jag har gått upp flera kilo, därför undviker jag det oftast. så ja, jag kanske är lite anorektisk elr vad man säger, men jag gör ingenting för att gå ner i vikt. Tvärtom. Jag äter som vanligt och godis och kakor äter jag nästan för mycket av. Tränar gör jag nästan aldrig heller.
Så ni som klagar, tänk efter lite innan ni säger något. Om någon trivs i sin kropp som den är så kan det påverka ens självförtroende.
Det var allt jag ville säga.punkt


Vilken dag...

hm...idag började skolan med tyska, sedan hade vi svenska i en halvtimme.
Efter det var det orienteringsprov...jag, Esther och Josse sprang VG-banan och sprang helt fel i början. Efter typ en halvtimme hittade vi den 1:a stämpeln (av 6st) och vi hade bara en timme på oss. + att jag och Esther hade magvärk och Josse hade ont i benet. Så vi gav upp!
Imorrn ska vi göra om det, hoppas det går bättre då. Let's give it another try. Problemet är att jag får PANIK om vi inte hittar nån stämpel, blir verkligen frustrerad!
hahahhaha, när va var i skogen fick jag en fet jävla humla i huvet! Skrek som en liten unge och Esther trodde att det kom en orm eller nåt. haha!
OMG bara för det blev jag just atackerad av en spindel elr nåt nu! USCH, hatar kryp!

Aja, efter orienteringen åkte klassen till Uppsala och kollade på 'den blomstertid som kommer' på Stadsteatern. Eftersom teatern är baserad på en verklig händelse så var den ganska hemsk. Men den var bra med :)
På tåget hem fick jag jätteont i huvudet. Som tur var släppte magvärken när jag fick en tablett av Emelie, annars hade jag fått stå ut med båda.

Nu måste jag snart sätta mig och plugga lite SO...ska bli så skönt när allt är över! Tror betygen sätts på måndag nästnästa vecka, underbart!

/Therése

Me, myself and I that's all I got in the end that's what I found out and it ain't no need to cry I took a vow that from now on I'ma be my own best friend

Så många minnen tränger in i min hjärna. fyfan, vissa saker ångrar jag hur mycket som helst. Om jag kunde göra om allt skulle jag göra det så mkt bättre. Det måste vara mig det är fel på. Så fort jag är glad är det någon som förstör. Är det inte min tur snart? På riktigt den här gången.

Försöker tänka på annat men det finns ju inget att göra. Resultat:


/Therése


Gaga - Starstruck


Uppsala

Idag åkte jag och essli till Uppsala efter skolan :)
Mycket roligt, och jobbigt. mitt knä tar typ död på mig, min nacke med ;(
ajaa, dagens inköp:
jeanstights ('trekorts'), bh, puder, spetströja/klänning och ballerinaskor till balen :) tror det var allt! elr en mjukglass oxå. haha ;)
tack för dagen bess <3

Grattis till alla som fyller år idag förresten! :D min kisse t ex. haha! Massa andra oxå!

Avslutar inlägget med en fin liten bild. hehe ;)


Cykeldag

Idag cyklade jag och mötte Esther på bron. Sen cyklade vi vidare till ica och köpte glass. Cyklade till 'gungan' och åt glassen, sen kom några ungar och tiggde så vi gick därifrån, haha. Vi cyklade till skolgården och lekte där ett tag. haha småbarn! :D Sen cyklade vi runt i hela Örbyhus kändes det som, till kvarnan, till idrottshallen, på stora vägen m.m. Sist men inte minst cyklade vi upp på grusvägen till Tobo, stannade och satt vid vattnet ett tag :)
Sen cyklade vi hem. Helt slut! Känns skönt efteråt iaf :) Och det var kul!
Haha, förresten. Vi gjorde midsommarkransar och insåg efter ett tag att det var bladlöss på dom, fyfaan, panik! xD

Hahaha, såg nu hur många gånger jag skrev 'cyklade' i det här inlägget. fan vilket fult ord! xD

/Therése

fan. vad ska jag ta mig till? Framtiden närmar sig och jag vet inte vad jag vill

Inne igen efter en lång dag i solen ;)
Har vart ute på tomten o grejat, varit ute med hundarna, varit i lekparken, handlat och tagit årets första moppetur med sis :)
Helt slut nu! Ska slappa framför tvn resten av kvällen.
Imorrn ska jag kaanske träffa bästis, får se hur det blir med det (;

När jag och David var ute med hundarna kände jag på riktigt att det började bli sommar, snart sommarlov?
Sjukt ju! Tiden går så fort! Fick lite smått panik, vad ska jag göra resten av livet? Jag går ju ut nian nu.
Får ta det som det kommer. Läskigt!

bild från idag, somrig!


/Therése


VÄRME!

Det är sommar!
22 grader i skuggan, 27 i solen, hur underbart???
Jag har varit ute i shorts och linne och det är sjukt varmt, äntligen!
Tänker inte sitta vid datan så mkt idag, ska ut igen nu! Ska försöka få lite färg oxå :)

sommarkläder

istället för skola

Idag vaknade jag 8.05, precis då vi skulle börjat skolan egentligen. haha skönt!

Det var jättevarmt ute ett tag, ca. 20 grader (utan sol?) och jag gick ut med brorsan och lekte, haha.
Sen gick jag och hämtade min kamera och fotade lite :) Orkar bara aldrig lägga in bilder längre.
Nån dag ska jag göra det tror jag.
Ikväll ska jag och Lowa till Esther och Coba och sova där, kmr bli kul! :)
vovvarna är helt galna tillsammans, askul att kolla när de springer runt och jagar varandra, man blir ju trött av att bara kolla på dem ;)
Jag och Esther ska iaf kolla på några av filmerna vi köpte i Rättvik. Skräck blir det nog! (y)

Förresten är jag lite avundsjuk på 9:2 som är påväg till Göteborg just nu. Fick lite lust att byta klass ett tag, heh ;)
Får se hur det blir med våran klassresa. Får väl hoppas att vi kommer till Stockholm iaf! ;)

Nu ska jag packa ihop lite grejer till ikväll :)


/Therése

lediga!

That's right, lediga i fyra dagar och alla prov är gjorda. Hur härligt???
Idag sa min tyskalärare att det var 5 lektioner kvar sen slipper jag tyskan föralltid! yes :)
Tränade till orienteringsprovet, jättelätt efter som det va i 'samhället'
Hade engelska-prov oxå, skönt att ha det gjort.

Den här låten tkr jag är ganska bra faktiskt, men videon är cp eftersom remixen går fortare än hon sjunger...
kan inte förklara, kolla ist ;)

Miley cyrus - Party in the USA



yeeah!
/Therése

1 månad till sommarlov

hur sjukt härligt är inte det?

Helgen och idag

Kom hem från Rättvik igår igen!
Det har varit jättemysigt :)
I lördags gick vi till marknaden och på kvällen var vi ute en del, sen satt vi i stugan och skojade lite oxå (;
Igår gick vi på marknaden igen, åt ute och så :)
På marknaden hittade jag 5 filmer, strumpor o massa godis!
Har massa fina bilder från helgen, fast inte på den här datan. Ni får kolla på facebook, har en hel mapp med Rättvikbilder där :D
Tack för helgen <3

Idag var de skola.
Första timmen tränade vi in låtar till någon konsert vi ska göra snart.
Vi ska ha massa solister på Graduation-låten och jag ska sjunga några rader själv. Ganska svårt för den går snabbt och rösten bli jättemörk. haha får se hur det blir ;)
Sen hade vi dubbeltimme i slöjd, fortsatte med min balklänning, nu är det bara blixtlås kvar sen är den klar! :D
Provade den på idag och såg ut såhär: 

Bak är det en rosett :) Blir nog bra! nöjd :)

Sista timmen var det engelska. Skrev om en film vi hade sett, drygt ;)

Förresten, fyfan vilket tråkigt väder det är här! I Rättvik var det iaf sol. Kunde ha stannat några dagar till (;

/Therése


De efterlängtade....

skoltröjorna är här! wohoo! Äntligen! fyfan vad skönt det känns!
Förutom att några tröjor fattades men det fixar vi. Shit vad mycket slit för en tröja ;)
Men iaf, nu har jag den på mig. Skön och trycket på baksidan hade ju inte kunnat bli bättre (Y)



Imorrn åker jag till Rättvik med mamma, David, Sophie, Fanny och Esther!
Kommer bli underbart! Minst lika bra som förra året :D
Alltid kul att åka iväg, och med bästisen blir det ju ännu bättre! <3

last year

/Therése


smartasses

Vi skulle göra en labb på kemin idag.....hahah!
Vi höll på med nån vätska som tydligen inte var bra för huden, den skulle bli irriterad och klia massa.
Jag och Esther råkade välta ut den vätskan över bordet, klumpiga som vi är.
Läraren fick torka upp, sedan behövde vi hjälp och frågade Martina och Lovisa.
De var jättesnälla och skulle hjälpa oss, men blev lite distraherade och spillde ut deras vätska också. Över Lovisa.
Hon fick gå hem och byta om och tvätta sig, stackarn.
haha, om ni inte vet det vid det här laget så är inte jag och Esther särskilt bra på kemi...
inga labbråttor, haha (;

ja, det här är alltså Esther om 20år.


haha, klumpedunsarna ;D ily <3

Tack för mig xD
 /Therése


jävla låt...

haha, lyssnade på en låt förr idag, älskade texten och skulle skriva den här. Sen glömde jag bort vilken låt det var och nu måste jag lyssna igenom en spotifylista med 266 låtar, haha kul liv!


happy face

Nu ska jag fortsätta leta efter låten, ni kan lyssna på den här så länge, faktiskt bra!


/Therése

Måndag

Idag började skolan igen efter tre dagars ledighet, ;(
Vi hade ea, slöjd (kom jättelångt på balklänningen, bara nån gång kvar nu) och engelska.
efter skolan åkte jag hem med Esther :) Vi var ute med vovven, åt lite och satt vid datan mest,
fastnade vid omegle som vanligt, haha ;D
ily bästis <3

Sen jag kom hem har jag suttit vid datan, ätit, kollat på tv, pluggat liite och suttit vid datan igen (;
Om några timmar ska jag sova för imorrn blir nog en låång dag.

Nu ser jag fram emot helgen i Rättvik, kommer bli grymt!

/Therése

Valborg 2010

Igår var det valborg!
Jag, Esther och David åkte först och kollade på forsränningen i Uppsala :)
Pappa hämtade David efter ett tag och jag o Esther gick runt på stan. Jag hittade två par tights och trosor ;)
När vi kom hem var vi heeelt slut! Vi låg på soffan och vilade, kollade bilder, satt vi datan och åt och sen åkte vi till Österbybruk och kollade på brasan och fyrverkerier!
När vi kom hem igen kollade vi på en halv film och åt godis. Sen satt vi och pratade med massa olika folk till kl 4, haha ;D
Idag åt vi frukost ganska sent, sen gick vi ut ett tag och låg på taket och spelade lite boll ;D
Esther åkte hem halv 4.
Tack för dagarna bästis! ilyyyy! <3<33

BILDER:

fler bilder finns på fb :)

/Therése

RSS 2.0