på måndag är det fläskkotlett, på tisdag är det fläskkotlett...

Igår var det näst sista danslektionen. Och jag SKA fortsätta nästa termin, det är ju så kul! :) vi förberedde lite för showen som är om 18 dagar!!
Idag åkte klassen till UNT:s mediacenter. Där fick vi kolla på lite filmsnuttar och en kille berättade lite, sen hade vi en tävling. Man skulle ha varsin dator och göra en egen framsida till en tidning, de som hade bäst nyheter vann. och gissa vilka som vann? Mitt lag! :)
Efter skolan så skulle mitt tåg gå 17.19. men det som skulle gå 16.19 hade blivit uppskjutet till 17.07. Jag hann med det och då skulle alltså resenärer från 3 tåg på ett och samma tåg. Ett kort tåg dessutom :S jag och esther trängde oss in och fick sittplats iaf, mer än hälften fick stå och vissa kom inte ens med. Märks att vintern börjar :S
Nu har jag precis tränat lite på dansen och ska kolla på paradise hotel! sen ska jag plugga lite och göra pastasallad till imorrn för då ska min klass och designtvåorna till Stockholm :)


vinterbilder

 





torsdag, fredag och lite av en lördag

FYI
Har inte kunnat skriva de senaste dagarna, på torsdagen orkade jag bara inte och de andra har jag inte haft tid alls. Men nu kan jag berätta lite.
I torsdags vet jag inte om det hände något särskilt. Kände mig lite dålig och hade ingen lust att göra nånting.
Igår var en väldigt lång och bra dag faktiskt! :) Gick i skolan först. Hade två lektioner, GK & Sam. Efter skolan åkte jag och Frida och mötte upp Farre, Joel och Ludvig på stan. Gick med dem ett tag och träffade lite folk. Efter det så träffade jag Esther på stationen och hon följde med hem till mig. Vi dansade, sjöng, åt pizza och tokade oss som vanligt. Vid 7-tiden gick vi till Emelie och förberedde lite innan mer folk kom kl 8. Det kom lite folk från gamla klassen och vi lyssnade på musik, pratade och 'kollade på film' haha :) Sen fick jag och Esther sällskap av Farre, Joel, Ella och Björn när vi skulle hem till Esther mitt i natten. Eller ja, de följde med halva vägen ;)
När vi hade varit hemma nån timme gick vi och la oss i sängen och pratade lite. Sen somnade vi och vaknade typ halv 12. Då kollade vi på Grinchen innan jag åkte hem!
Ikväll ska vi äta lasagne och sen ska mami färga mitt hår :) Den här gången ska jag försöka få det lite mörkare blont och om det blir för mörkt ska jag lägga till lite slingor senare.


En felfri onsdag

hejhej!
Idag hade designettorna (halva klassen iaf) en lektion, sen två timmars hål och sen en lektion till. På hålan åkte FETJA (Frida, Emilia, Therése, Josefin och Astrid) till M'c Donalds som ligger nära skolan. Där skar Jossan upp sin läpp på en sked och vi andra skrattade läppen av oss. hahah! Sen tog jag och Jossan varsin ballong som vi tänkte ha med oss hela dagen men Mibbe släppte iväg min :(
Efter skolan gick vi på stan en stund innan de andra skulle hem. Jag stannade och mötte upp Esther! Vi kollade på tyg som vi ska ha på dansuppvisningen men hittade inte riktigt rätt. svårt!

Ikväll blir det lussebullsbakning här hemma. Hur gott? ;)


Dagen (ja, jag kommer klaga)

På tisdagar har vi haft sovmorgon varje vecka fram tills nu. upp 5.45 som vanligt imorse alltså. Annars har jag kunnat gå upp 8 :/ men bara att släpa sig upp och ut i vintern. Tappade min söta nalle-reflex på vägen oxå. bajs!
Skolan började med grafisk illustration. kul faktiskt! :) Sen klassråd, lunch, matte och sist men inte minst svenska. Hade redovisning och var skitnervös innan. Men det gick rätt bra ändå. Skapligt iaf ;)
Kom hem kl 18 och som tur var fick jag skjuts hem. det är fan storm ute!
Nu ska jag äta och sen blir det dusch och tv :D

plugg

åhhh, trodde att jag inte hade någonting att plugga på sen kom jag på att jag har 3 saker till den här veckan, 2 av dem är stora. Så mina planer för dagen blev inställda och jag har fått plugga en del. nu orkar jag verkligen inte mer, slänger mig i soffan och ligger där resten av kvällen.
ciao

Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Filmen var jättebra! Som alla andra Harry Potter dårå, är nog lite av en HPnörd ;) Känns lite tråkigt att del 2 av dödsrelikerna är den sista filmen, sen är det slut. Föralltid :o
Efter ett tag kom jag på att jag har läst boken och medans filmen rullade så kom jag ihåg massa grejer. men kommer fan inte ihåg hur den slutar! haha!

den här söta figuren gjorde så att jag och Esther nästan kissade på oss med sin kommentar 'Who's gonna get his wand?'. Nu fattar jag inte alls vad som var så kul men då var det roligt iaf xD

lördag

Igårkväll åkte jag hem till esther. pratade en del, grät och skrattade. tack <3
Idag har jag duschat och ritat, inget mer. ska snart sminka mig och dra iväg med Esther, Sophie och Fanny för att kolla på Harry Potter. nice :)


gråt inte mer

älskar att hitta låtar som beskriver ens känslor ♥


voff

lillvovven skällde när davids kompis kom upp för trappan.
Han: oj, vad den skäller. Jag har inte gjort nåt!!!


skitdag

började bra, slutade dåligt. som mitt liv typ

mittiveckan

Bra dag!
Skola först, såg en jacka (heheheh, intern), sen chillade jag, frida, joshi, mibbe o astrid i Uppsala. hehe, köpte godis på jamjam oxå. Sen kom Esther med bussen och vi mötte henne och sara & Angelica (som Jossan skulle gå med) och sen gick jag på stan med Frida o Esther :) Vi åt och jag fick en liten present oxå. sötnosarna! Träffade Ella mitt i gågatan oxå.
alltså, förstår inte hur jag har kunnat träffa alla de här underbara människorna. ni är bäst!



puh

De värsta skoldagarna på veckan är över nu. Resten av dagarna slutar jag skapligt tidigt. niice!
Idag var jag hemma när jag egentligen skulle ha slutat. På svenskan håller vi på att planera redovisningen till nästa vecka och man fick åka hem och göra det hemma om man inte behövde hjälp. Men vet redan nu att jag kommer skjuta fram det. orkar inte!
ska ägna kvällen åt duschen, dator och tv! = mitt liv typ. hehe

stort tack!

Vill bara tacka till alla som har ringt, smsat och grattat mig på fb. ni är bäst! ♥

Sweet 16!

Min födelsedag idag! :)
Blev väckt kl 10 och fick lite presenter. Sen fikade vi med tårta. Till middag åt vi tacogratäng och efter det fick jag mer presenter. Om ett tag blir det fika igen!
Jag har fått 900kr, presentkort på H&M 250kr, presentkort på Ur&Penn 150kr, datorkudde, örngott, pyjamas, klockradio, godis, lotter och 3 stora kuddar med kuddfodral till. Tror jag fick med allt! :)


Gefle

På kvällssidan drog familjen iväg till Gävle för att äta på restaurang. Vi åt på nåt comboy-ställe som var lite häftigt ;) Fick vänta länge på att få ett bord men det var det värt. Åt fajitas (elr vad det heter?) och en asgod efterrätt :)
Om några minuter är det min födelsedag. shiwho!

happy birthday to you!

Idag är det fredag! Det betyder helg och 3 födelsedagar. Pappa, gustav och Viktoria fyller år :) Sen är det min tur på söndag :D

åh vilka dagar

Idag var de två lektionerna vi hade designämnen, rätt skönt!
Emilia och Josefin följde med mig och Frida hem till Örbyhus efter skolan. som vi har väntat :D <3
Vi visade dem runt lite och gick på rundtur i våra hus. vi fikade hos mig och spelade biljard hos Frida. väldigt mysigt! Har bestämt att vi ska göra om det snart igen :) Sen ska vi komma till dem oxå!

Imorrn har jag sovmorgon och 2 lektioner, sen är det helg!


nice onsdag

elr aa, om man bortser från matteprovet. men det gick ganska bra tror jag :)
annars har vi gjort egna rum i photoshop på datakunskapen och kollat film på engelskan. s.k.ö.n.t.
När jag kom hem visade sis mig ett sätt att ladda ner musik från youtube, 57 nya låtar på  mobilen (Y)

Om några minuter börjar dagens tv-kväll. Startar med PH. Förresten såg jag Lin från paradise på stationen idag, hehe cool jag är??

vinter i november

Idag kom snön. fyfan säger jag bara, redan trött på skiten!
Nu är det bara att inställa sig på försenade tåg och bussar. kul! Hoppas att det smälter bort snart annars vet jag inte hur jag ska överleva hela vintern.


Wanna be on top?

Vaknade runt halv 12 imorse med bästis brevid mig och mobilen under sängen. haha wtf?
Essi var här till halv 5 och efter det hade vi en spökmiddag med familjen. Har kollat på Top model och nu är det Gossip girl som gäller. Senare blir det vem kan slå filip och fredrik och måste oxå hinna måla naglarna gula!
Imorgon är lovet slut och skolan börjar igen. På idrotten ska vi dansa och har även dans på kvällen. nice! :)

Idag

jag gick och la mig vid 2-tiden och hade jättesvårt att sova. Tror jag somnade vid 3 nån gång.
Tvingade upp mig själv halv 11 och duschade och fixade lite innan jag mötte Esther.
Hon var här ett tag bara och efter att hon hade åkt hem satt jag och nördade framför sims. haha, det är väldigt beroendeframkallande!
Nyss åt vi wook till middag. hur gott som helst! :)

Snart kommer Essi hit igen och sover över :) <3


Idol

hhaha, satt och kollade på idol och kom på en grej. Jag hejar inte på någon men jag vill inte att den ska vinna, och inte den heller, och den kan fan åka hem. alltså borde jag heja på någon?


*

livet är inte dagarna som passerar
det är dagarna vi minns


Coldplay - The scientist


ajjj

ont i huvudet sen dunkmusiken och de blinkande lamporna igår!
Kul var det iaf :) Som tur var så hade vi förköpsbiljetter! Vissa stog i kö i 4 timmar och gav sen upp och vissa kom in när vi gick, typ en timme innan festen skulle sluta. ovärt!
Jag kom hem kl 2 och somnade 3, och ändå så kunde jag inte sova längre än till halv 11 imorse :o
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Skönt! Får se vad jag hittar på resten av lovet ;)


Back2charter

dåå blirr dett back2charterr ikvälll!
Frida och Esther kommer hit om 20min och sen åker vi till stan tsm :)

tisdag?

Idag sov jag länge i min egen säng, skönt :)
var hemma och slappade hela dagen och var på väldigt dåligt humör ett tag när alla mina planer förstördes. Vissa gick att lösa iaf ;)
På kvällen åkte jag och essli till ella och hämtade biljetterna till B2C som är imorrn. Sen följde esther med mig hem och var här till kl 22.10, haha :D <3

haha så bra bild :)
Esther är så fin i sin lugg! <3


hemma

Kom hem från Karlstad för några timmar sen! Jag och min syster har haft jättekul hos min kusin, lägger kanske upp bilder senare :) <3
Resan hem var väldigt lång. Åkte tåg (med två pauser) från 14.20 till 19.45. Men sen var det skönt att vara hemma igen ;)
Imorrn ska jag träffa pressley och så ska vi hämta våra biljetter hos ella! Hörs mer då, snart ska jag sova.

RSS 2.0