24h

Om 24 timmar är det alltså ett nytt år. 2011. sickkk
Alla säger alltid att 'det här året kommer bli så bra, mycket bättre än det förra' men alla år är ju nästan likadana. Man har sina up&downs, det är livet.
Kanske ska klura ut något nyårslöfte innan klockan slår tolv. Haha, brukar inte ha nyårslöften särskilt ofta och när jag har haft det har det bara gått åt skogen. Men vi får se! Har ju hela 2010 kvar att tänka ut något bra!
Skriver igen nästa år. Gott nytt år! :)


ja eller nej

Åh så skönt, vaknade kl 13.00 idag eftersom jag var uppe ett tag på natten. Nu ska jag sitta hemma och ta det lite lugnt hela dagen. Skönt att inte ha något planerat ;)
Imorgon däremot...det är nyår och jag har inte något 100% planerat. Men jag tycker att nyår är ganska överskattat, man förväntar sig mer än man borde och blir alltid besviken. Men något ska jag ut och göra, får se vart jag hamnar ;)

RED

hallå där köp blåbär! :)
Dagen spenderades i Uppsala med mina fina vänner Esther & Frida :) vi gick på stan och Esther fick äntligen sin present. hihi! Jag hittade lite roliga småsaker: Graffiti-nagellack, en blå tröja och ett 'kit' med rött läppstift, rött nagellack och nån läppglans. Det var en väldigt trevlig dag iaf! Bra kompisar man har :) ♥

 
 

bästa kompisar, systrar, bästa kompisar & systrar

Idag kom Fanny och Esther hem till mig och Sophie :) Jag tycker att det är lite roligt att min bästa kompis syster är bästa kompis med min syster. haha, komplicerat men that's the way it is ;) Jag och Esther spelade ett spel, spelade mariocart, spelade pingis (haha mkt spelande här), fikade och lekte två tråkiga lekar. haha! :D
Imorrn ska jag, Frida & Esther dra in till stan och se om det finns nåt roligt kvar från julrean :) <3


Ovanlig måndag

Åhh vilken bra dag. Sov till 12 - halv 1, sen det har jag ägnat tiden åt att kolla på film, duscha och spela massa spel. Så jävla skönt, sånt behövs ibland!

btw, vilket random inlägg jag gjorde här under. hahah!
btw 2, The Script är för bra!

Späckhuggare

Jag har alltid tyckt om späckhuggare. När jag var liten älskade jag filmen 'Rädda Willy'. Jag fick en badfigur som såg ut som en späckhuggare och var överlycklig. Sen hade jag också någon späckhuggare-leksak som simmade runt i badkaret.
När jag satte mig framför tv:n nu på morgonen så var 'Rädda Willy' på och jag kunde inte låta bli att titta, filmen är ju så fin! :)


kolla vad fina de är!?

julrea

Idag var det dags för hela familjen att åka till Valbo i Gävle och shoppa på julrean!
mina inköp:

Vit/svart-randig stickad tröja - Ginatricot 100kr
Marinblå spetströja - Ginatricot 100kr
Vit/blå-rutig skjorta - Cubus 99kr
Marin blå tröja med spets vid axlarna - H&M 50kr
Gråa mjukis/pyjamasbyxor - H&M 99kr

Esther 16 år

Idag fyller min allra bästa kompis 16 år. Vi har känt varandra i 7-8 år, det började med att vi hamnade i samma klass när jag flyttade till Örbyhus. Vi blev kompisar ganska snabbt och var hemma hos varandra då och då. När vi började högstadiet blev vi bara bättre och bättre kompisar. Om jag minns rätt så blev vi bästa kompisar i 7an ungefär. Ända sen det har vi varit oskiljaktiga. Hon är min andra halva och vi har gjort så mycket tillsammans! Vi har varit på läger tillsammans, åka till andra platser, varit på utflykter, skrattat och gråtit. Ja, jag skulle lätt kunna rabbla upp mina 100 bästa minnen med Esther!
När vi slutade nian i somras så var vi jätteledsna. Vi skulle ju inte kunna träffas varje vardag (och oftast varje helg) som vi hade gjort innan. På hösten började vi i olika skolor, båda i Uppsala som tur var. Nu ses vi väldigt ofta ändå. Ibland åker vi samma tåg till Uppsala och hem igen och så brukar vi nästan alltid ses på helgerna. När vi började dansa i samma grupp så blev det bara ännu mer tid tillsammans. Underbart!

Jag kan inte tänka mig en bättre kompis än Esther. Hon har alltid ställt upp för mig och när jag är med henne känner jag att jag kan vara mig själv. Hon piggar alltid upp mig när jag känner mig lite nere och sen är det ju sjukt bra att vi har samma humor (obs. dålig humor)!

Jadu Esther, skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig! Du vet att jag alltid ställer upp och finns vid din sida. Älskar dig så otroligt mycket att det inte ens finns ord för det. Katten, musen, tiotusen. Blomma, blad, en miljard!
Du kommer alltid vara min bästa kompis, vad som än händer. GRATTIS ♥






Julklappar

Sådärja, nu är julen snart förbi! Lite tråkigt, men det har varit en rolig dag sen är det ju julafton nästa år med (haha). Julmaten var goood och alla julklappar är öppnade. Jag fick:
En datorväska
Schampo & balsam
En stressboll
Sockor
Tofsar
En fin glasbricka med ett ljus och en tomteprydnad
En 'fredagsmys'skål
Godis (maaaassa Ahlgren's bilar, kexchoklad, stor pepparkaka + julgodis från Tyskland & cashewnötter)
Ett ljus
Pengar (750kr + 250 i försenad födelsedagspresent)
Presentkort på ginatricot 250kr
Ansiktsmask och 'leg & body moisturiser'
Fransk manikyr & vanligt nagellack
Påslakan & örngott
2 st familjespel
Beyonce's parfym HEAT
Två olika skissblock med skiss-set och massa olika pennor

That's it, supernöjd! :) Sen var det ju minst lika kul att ge bort saker.

JULAFTON

Hallå där! Jag och David lyckades gå upp kl 7 för att kolla på julkalendern! :) Mamma och pappa var vakna så vi gick ner för att väcka Sophie och sen öpnna julstrumporna. Där i hittade vi lite smågrejer. I min låg det en cholkladtomte, en tandborste (haha, passande riht?), en badbomb och 250kr! :)
Nu har jag precis ätit gröt och ska börja locka håret, ta på mig en klänning osv innan släktingarna kommer.
GOD JUL PÅ ER! ♥

Alltså?

Mamma och pappa tänkte fira jul utan chokladask. HALLÅ? Nu har jag tvingat dem att åka till ica för att köpa det imorgon. Så kan det gå och så gick det.

Egypten

Nu har pappa preliminärbokat en resa till Egypten nästa år! Vi kommer vara borta en vecka på både pappas och min födelsedag. Här är bilder från hotellet:





jag dör lite när jag kollar på det här. Om mindre än ett år ligger jag där vid poolen. Can't wait!

cooling


hahah. kul liv...

vem tycker inte om julen?

Imorse vaknade jag och Esther kl 8 av att Lowa stog vid dörren och gnällde. Självklart så ville hon ut och kissa och vi fick släpa oss ut i snön med skitvovvarna. haha! Somnade om sen igen och sov till 11 innan vi gick ner och åt amerikanska pannkakor. Gott! Efter det dansade vi lite och var ute och busade med hundarna. Sen var det dags för mig och lowen att åka hem.

Fattar fortfarande inte att det är julafton IMORGON? Det är lätt den bästa och mest efterlängtade dagen på året och nu är det snart här! 
Jag och david har bestämt att vi ska gå upp kl 7 och kolla på julkalendern. hahah, får se hur det går med det! ;) ÅH ikväll ska jag hänga upp min julstrumpa! hihi.
 


and off I go

Nu ska jag sätta mig med mina syskon och göra mandelmassafigurer till julen! Sen drar jag och lilla Lowa hem till våra polare Esther och Coba. Kommer bli great :) <3


Hotell gyllene knorren

Årets julkalender är faktiskt lite rolig. Annars brukar ju alla vara konstiga och sakna sammanhängning över huvud taget. Okej, i början tyckte jag att den här var värdelös men det var när det inte hade någonting med julen att göra. Nu sitter jag och min lillebror bänkade framför tvn med chokladkalendrar i knät varje kväll kvar i 7 :D


```´

Alltså jag orkar inte. Orkar inte att mamma och pappa ska skiljas. Orkar inte flytta till två ställen. Orkar inte flytta till ett ställe som jag vet att jag inte kommer trivas på. Orkar inte tanken som säger att det här är sista julen när hela familjen är samlad.
Fan. Någon som vill byta liv?

The script - For the first time




Barbie

Igår fick jag och Sophie för oss att kolla på Barbie till kl halv 2 på natten. Haha, mobbat? Ändå roligt, för hur många minnen har man inte med Barbie lixom ;)
Jag reagerade lite på hur barbiefigurerna är uppbyggda. Ska inte de vara förebilder för små flickor? Kolla de här bilderna t.ex (det är en del av filmen som jag printade från youtube):

Hans händer når runt hennes midja? Och tantens midja, wtf?
Sen var det nån i min klass som berättade att om man skalade upp en barbiedocka till verklig storlek så skulle hennes fötter vara 12cm långa. HAHA kan de inte göra en normal storlek istället? ;)

julbilder







god morgon!

Vaknade typ halv 11 och satte igång en film som sis kom och kollade på med mig. Nu ska vi spela Backpacker, hehe ;)

Igår träffade jag bästis, love you! <3 Sen på kvällen blev det tv all night. Såg en liten del av filmen 'The day after tomorrow' som jag har sett tusen gånger förr. Jag ♥ Jake Gyllenhaal

hahaha, juste. Efter tvn kollade jag och sis på massa roliga parodier på youtube och sen blev det lite flams på omegle. snyggggt.


erikkkkkkkkkkk

JAA! ERIK VANN!
hahah, tvnörd som jag är satt bänkad framför tvn på kvällen för att kolla på robinson-finalen. Det stog mellan Erik och Helene och Erik vann SÅKLART. Fan vad sur jag hade blivit om tanten vann, haha. Har ju hejat på Erik från början, värdig vinnare. För en gångs skull ;)


ÅH SÅ JÄVLA SKÖNT

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh, har haft en sån jävla skön känsla hela dagen lång! Helt underbart. Ska berätta nu lite kort:
Vaknade och stog och dansade framför spegeln av nån anledning, haha? Åkte till skolan och hade GK. Efter det fick vi se våra sam-prov och jag hade G+...sen fick vi tillbaka svenskanoveller som jag fick MVG på! fyfan vad bra jag är! Sen avslutning på GUC, alltså jag gillar verkligen den skolan, nöjd med mitt val! :) Sen åt jag i stan med Esther och efter det var det dags för dansshow! Hejochhå sp var det över och nu vill man ju stå där på scenen igen! Vill lätt fortsätta och bli bäääättre!
Pappa tog lite bilder, får se om de dyker upp här snart. Nu ska jag strax lägga mig och sova. nightyy

1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sista torsdagen på denna skoltermin är över! Nu är det 1 endaste dag kvar, sen är det juloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov! Som jag har längtat (a)
Sen är det ju också juldansshow på Uppsala Konsert & Kongress imorgon! Jag hoppas att jag inte gör bort mig och att det blir bra! :D


The time (dirty bit)



nedräkningen fortsätter

tredje skoldagen över! Nu ska jag pallra mig upp två mornar till sen är det JULLOV FÖRFAN! I 3 och en halv vecka är det lov, ska bli great!!
Det jag har planerat än så länge är att fira jul såklart, hitta på nåt till nyår och sen åka hem till kära lilla Astrid. Vi ska oxå laga mat till Magda har vi sagt! haha :D Får se hur det blir med resten :)

blablabla

Igår planerade vi massa saker på dansen, hur vi ska göra introt till showen osv. KUL! 100% taggad.
Imorse var däremot världens skitmorgon! Det ända som fick mig att kliva upp från sängen var tanken på att det snart är jullov. 3 dagar till förfan!
Sen blev det problem med bussjäveln, ungefär en kvart för sen...Sen var det ju såklart en lång dag med massa tråkiga ämnen. + Att bussen hem blev inställd och jag och sis missade precis tåget så fick vänta ett tag på nästa. Passade på att köpa lite grejer medans.
Nu blir det television!

Uppsala

Om nån timme ska jag, pappa, Sophie & David åka till Uppsala och kolla på hus. Eller parhus är det ;) Får se om det verkar bra.

hoehoehoe...

finns det några snälla barn här?
Idag fick jag äntligen lämna kartongen i det kalla garaget och komma in i värmen. Det betyder att julen snart är här! Catarina packade upp mig och gav mig till Therése som lade mig på sängen. Jag tror att jag slumrade till ett tag. Therése sprang iväg för att göra något så jag passar på att bloggrapa henne, hoho.
Vill önska alla en god jul, vi ses i skorstenen!
mvh. Tomtefar


Genrep

Idag var det genrep för dansshowen på EDGE. Alla dansade sina nummer och vi fick även titta på de andra. Kul var det! Fast man känner sig ganska dålig när man kollar på de som dansar i tävlingsklass, haha!
Men jag längtar verkligen till showen som är nu på fredag (!!!), ska bli så kul!! :D

hahaha, det här är alltså våra 'dräkter' till grinchen!

1 veckkkka!

yess nu är det en vecka kvar till jullov och dansshow! hjälp vad tiden går fort, 1/6 av gymnasietiden avklarad :o
Iaf, nu ska jag berätta en liten rolig grej. Jag slutade 12.35 idag och jag och Frida skulle hunnit med tåget 13.19 egentligen, men vi ville äta nobellunch med de andra så bestämde oss för att ta nästa tåg. När vi väl var vid stationen bestämde jag mig för att åka buss hem ist (för att slippa gå). Jag ringde Esther och frågade om hon ville åka med mig och det ville hon. Annars skulle hon åka tåget 19 över. Sen gick vi iaf till busshållsplatsen och såg på skylten att det inte gick nån buss då, för jag hade kollat fel tid. hahahahhahahha! Vi gick iaf till Svava och hittade på lite folk från Esthers klass och sen fick vi skjuts hem av Esthers mamma så SÅ fail blev det ju inte iaf :)

right now...

ni får gärna ignorera mitt sår på näsan...





.l¨l.

Jag gillar att du säger vad du tycker
Men det du säger att du tycker säger inte mycket
- Daniel Adams-Ray

kallt i landet

När jag gick till bussen imorse var det 13 minusgrader. skönt...
I skolan hade vi matte, håltimme och engelskan. På engelskan var vi på scavenger hunt och sprang runt överallt i skolan. lite roligt faktiskt ;)
Snart måste jag plugga plugga lite till samprovet nästa vecka. men jag orkar verkligen inte :( poff

santa claus is coming to town

åh vilka julkänslor jag får! det spelas julmusik, i alla fönster finns det ljusstakar och stjärnor, julklappar köps och det börjas att prata om lucia och julavslutning. Gud vad härligt! Nu längtar jag tills julprydnader och julgranen plockas fram. haha, jag låter väl som en galen helt mobbad person nu men julafton är nog den bästa dagen på hela året.

jag ska inte tråka ut er med att berätta om vad som har hänt idag, finns typ ingenting att säga.

ojdå...

jag insåg precis att jag satt framför tvn från kl 16 till kl 22 idag. Det är 6 timmar i sträck...
borde ta och skärpa till mig. fast nee. haha


heldag

Idag kom det lite folk hem till mig :) Vi kollade på Eclipse, åkte pulka och spelade mariocart. Kul! :)


push push


den här låten ska vi uppträda till på dansshowen. är så jävla taggad!

kört

Dagen började med illamående och magont. det gick iaf över efter ett tag.
Skolan var kort och efter sprang jag och frida för att köpa två grejer på stan innan tåget kom ;)
sen jag kom hem har jag suttit nere framför brasan, the place to be (Y)


Stockholm

Idag blev det Stockholm med klassen och designtvåorna somsagt. Först gick vi på stadsvandring (iiiiiiiiiskallt) och sen var vi på 2 olika museum. På det ena museumet fick vi en uppgift, vi skulle typ rita av något där inne och skriva en bildtext som inehöll orden: odödlig & diktatur. konstigt!
När jag kom hem blev det smörgåstårta, presentöppning och tårta eftersom mamma fyller år. Grattis! :) <3
snart måste jag plugga till KSprovet som är imorrn. åååh jag orkar inte!

RSS 2.0